Wat Kost Bullhorn? Een Overzicht van de Prijzen en Abonnementen

by Maurits, Eigenaar Seerp

Bullhorn is een toonaangevend Applicant Tracking System (ATS) en Customer Relationship Management (CRM) platform, specifiek ontworpen voor de recruitmentsector. Het biedt een scala aan functies die recruitmentprocessen stroomlijnen, maar wat zijn de kosten van Bullhorn? Bullhorn is niet erg transparant hierover, maar in deze blog geven we een overzicht van de beschikbare Bullhorn-abonnementen en hun bijbehorende prijzen.

Bullhorn Abonnementen

Bullhorn biedt verschillende abonnementen aan die variëren op basis van de functies en behoeften van het bedrijf. Hier zijn de belangrijkste abonnementen:

1. Bullhorn Starter

Het Starter-abonnement begint bij ongeveer €99 per gebruiker per maand. Dit basispakket bevat essentiële functies zoals kandidatenbeheer, vacaturebeheer en e-mailintegratie. Het is ideaal voor kleine bureaus die net beginnen met het gebruik van een ATS en hun processen willen automatiseren.

2. Bullhorn Corporate

Het Corporate-abonnement start bij ongeveer €199 per gebruiker per maand en biedt meer geavanceerde functies dan het Starter-pakket. Het omvat onbeperkte opslag van gegevens, API-toegang, aangepaste velden en workflows, en integratie met LinkedIn. Dit pakket is geschikt voor middelgrote tot grote bedrijven die een uitgebreidere oplossing nodig hebben om hun klant- en kandidatenbeheer te optimaliseren.

3. Bullhorn Enterprise

Het Enterprise-abonnement biedt de meest geavanceerde functies, zoals uitgebreide rapportagedashboards, lead- en opportunity tracking, en pijplijnbeheer. De prijs voor dit abonnement is op maat gemaakt en hangt af van de grootte en specifieke behoeften van het bedrijf. Het Enterprise-pakket is ideaal voor grote organisaties die op zoek zijn naar een volledig geïntegreerde en op maat gemaakte oplossing voor hun recruitmentproces.

Hoe Wordt de Prijs Bepaald?

De prijzen van Bullhorn worden doorgaans op maat gemaakt en kunnen variëren afhankelijk van factoren zoals het geografische gebied, de omvang van het bedrijf, en de specifieke behoeften van de industrie. Bullhorn deelt hun standaardprijzen niet openbaar, omdat de kosten vaak worden onderhandeld op basis van het aantal gebruikers, de gewenste functies, en eventuele extra services zoals trainingen of technische ondersteuning.

Conclusie

Bullhorn biedt flexibele prijsopties die geschikt zijn voor een breed scala aan recruitmentbureaus, van kleine starters tot grote enterprises. De modulaire opzet van de abonnementen stelt bedrijven in staat om alleen te betalen voor de functies die ze daadwerkelijk nodig hebben, wat bijdraagt aan een betere Return on Investment (ROI).

Ben je geïnteresseerd in het ontdekken van de mogelijkheden van Bullhorn voor jouw bedrijf? Neem contact op met Bullhorn voor een offerte op maat en ontdek hoe dit krachtige ATS/CRM-platform jouw recruitmentstrategie naar een hoger niveau kan tillen.

Voor meer informatie over Bullhorn en hun prijsopties, kun je ook de officiële Bullhorn website bezoeken.

Meer blogs

Een Succesvolle Vacaturewebsite Bouwen: Tips en Tricks met Bullhorn

Ontdek praktische tips voor het bouwen van een effectieve vacaturewebsite die naadloos integreert met Bullhorn. Leer meer over design, UX-optimalisatie, technische integraties en SEO om jouw recruitmentstrategie te verbeteren.

Lees meer

OAuth 2.0 Integratie met Bullhorn

Ontdek hoe je Bullhorn integreert met vacaturewebsites met behulp van OAuth 2.0. Leer over het registratieproces, het verkrijgen van toegangstokens, en het veilig beheren van je Bullhorn-data.

Lees meer

Vertel ons over jouw project.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Neem contact met ons op en we zullen zo snel mogelijk reageren.